Meld je aan als vrijwilliger !

Meedoen aan de Zwolsche Vecht Regatta is leuk maar deel uitmaken van de organisatie van het grootste roeievenement van onze vereniging is nog leuker! En in veel gevallen te combineren ! Vul onderstaande formulier in, geef je voorkeuren aan en klik op de rode verstuur knop ! Na aanmelding van dit formulier zul je de komende weken verdere mails met informatie krijgen.


Ben je helemaal gemotiveerd? 

Geef hieronder je voorkeur op!

Neem contact met ons op

Informatie parkeerwacht

Er zijn twee locaties waar parkeerwacht zal staan. Koffie en thee wordt geregeld! 
Locatie 1, ter hoogte van Boer Middag, om alleen botenwagens door te laten en roeiers te verwijzen naar de parkeerplaats bij PEC Atletiek.
Locatie 2, ons eigen parkeerterrein, zorgen dat botenwagens efficient geparkeerd worden. 

Informatie Starters, Finishers, Rekencentrum

Starters en Finishers werken samen met het rekencentrum. Er wordt gewerkt met mobiele telefoons voor contact met het Rekencentrum en stopwatches voor de tijdwaarneming. De stopwatches worden tijdens de briefing tegelijk gestart. Alle stopwatches lopen dan gedurende de wedstrijd door. De voorstarter stuurt de boten om de 20 sec. naar de voorstart. Starters geven oproeiende rugnummer door aan het rekencentrum. Rekencentrum registreert dit moment (primaire tijdregistratie) De tijdwaarnemer noteert bij start de tijd op papier (=back up tijdregistratie). Finish proces is vergelijkbaar. De "Finisher" geeft via mobiele telefoon aan rekencentrum rugnummer. De tijdwaarnemer noteert bij finish de tijd op papier (=back up tijdregistratie)

Informatie Secretariaat

Secretariaat opent om 8.00 en deelt rugnummers uit en incasseert borg. Daarnaast help je verdwaalde roeiers die met vragen langs komen.

Informatie boten en vlotten

Lijkt het je leuk om een bootje te besturen? Indien je de juiste vaarbewijzen hebt is je hulp meer dan welkom om binnen de organisatie ervoor te zorgen dat de juiste mensen op de juiste tijd op de juiste plekken zijn. Verschillende boten zullen gebruikt worden, zoals de catamaran en de oranje bootjes.
Bij de vlotten ben je verantwoordelijk voor het soepel laten verlopen van het in en uithalen van de boten zodat dit gestroomlijnt kan verlopen.

Informatie EHBO, Fotografie, Uitreiking en Taarten

Als je in bezig bent van een EHBO diploma mag je als EHBO'er mee op de boten.
Als fotograaf maak je leuke en mooie foto's van teams, de uitreikingen en andere leuke momenten die je ziet. Dit kan natuurlijk ook een dagdeel zijn. Sommige fotografen zullen ook mee gaan op de boten om de beste roeifoto's te maken. Heb je een drone? Dat is super gaaf! Kom vooral leuk filmen.
Voor de uitreiking mag je in je mooiste jurk of pak de beste roeiers belonen met hun prijzen op het podium.
Elk jaar verwennen we de roeiers ook weer met heerlijk taarten. Weet je een taarten pakket te vinden in de supermarkt of ben je expert in het bakken? Dan willen we dolgraag een taart van jou aanbieden!

Informatie op- en afbouw

Materiaal zal voorafgaand aan de wedstrijd en na afloop opgehaald en weggebracht moeten worden.
Natuurlijk moet onze vereniging mooi worden aangekleed en opgeruimd worden voor de wedstrijd! Vele handen maken licht werk!
Een aantal voorbereidingen zullen plaats vinden in het weekend voorafgaand aan de wedstrijd op vrijdag en/of zaterdag.