Wieger van der Werf, assistent wedstrijdleider

"Tijdens de introductieperiode van een studentenvereniging maakte ik kennis met roeien. Dat was in 2004 en sindsdien ben ik "om". Als man van 1.94 m viel ik op. Jan Upmeyer nam me mee naar Amsterdam en leerde me wat wedstrijdroeien inhield. Na 2 jaar Okeanos keerde ik weer terug naar de Zwolsche.

Veel van de ervaringen die ik tijdens mijn studententijd heb op gedaan in 13 (!) commissies zet ik nu in voor de organisatie van de Zwolsche Vecht Regatta. Wieger betekent strijder, dat past wel bij me. Ik ben iemand die maar 1 doel heeft: er helemaal voor gaan!

En ik ga er ook dit jaar weer voor. Dat het een dag mag zijn waarvan iedereen zegt: Weet je waar ik ben geweest vandaag? Bij de Zwolsche Vecht Regatta, echt een geweldige wedstrijd!"

wiegerjpg