Martijn Onderwater, hoofd tijdwaarneming

Martijn Onderwater is ons hoofd tijdwaarneming en stelt zichzelf hieronder voor

"Sinds m’n 12e roei ik met veel plezier. Ik ben "mijn carrière" begonnen bij roeivereniging De Meije in Nieuwkoop. Op m’n 24e ben ik naar Zwolle verhuisd vanwege m’n werk. Het eerst wat ik deed was lid worden van de Zwolsche en hier roei ik inmiddels al weer bijna 20 jaar. Vooral in de eerste jaren bij de Zwolsche heb ik behoorlijk fanatiek geroeid in het veteranen-veld. Daarna ben ik wat rustiger aan gaan doen vanwege de veranderde gezinssituatie en drukte met werk. Maar ook op een lager pitje blijft roeien bij de Zwolsche fantastisch vanwege het prachtige roeiwater!

Ik ben al jaren verantwoordelijk voor het up-to-date houden van de programmatuur voor de tijdregistratie voor de Zwolsche Vecht Regatta en de Zwolsche Wintercompetitie. En ook dit jaar ben ik weer van de partij. Met meer uitgeschreven nummers dan ooit te voren wordt het een leuke uitdaging!"

martijnonderwaterjpg